Wie helpt er mee?

  •  Kookliefhebbers gevraagd
    Elke tweede donderdag van de maand verzorgen wij een gezellige maaltijd in De Hoeksteen. Lijkt het je leuk om mee te koken. Bel met Dini Hessing (033-4750711).

  • Schrijvers gezocht: de schrijfgroep Amnesty/Open Doors zoekt een nieuw lid. Werkzaamheden: drie keer per jaar een schrijfactie voorbereiden en uitvoeren (kost ongeveer twee uur per keer). Vergaderen doen we niet. Wel organiseren we eens per jaar een gezellig etentje bij een van ons thuis. Wie interesse heeft kan contact opnemen met Corry Nap, 4801993

 

  • We zoeken gastheren en gastvrouwen die één keer per twee maanden ’s ochtends gastvrouw of gastheer willen zijn op zondagmorgen rond de kerkdienst in de Hoeksteen. Interesse? Geef dit dan even door aan Govert Buijs.

 

  • Medewerker Beamteam. Wie komt ons beamteam versterken? We hebben nog mensen nodig die zo af en toe (ongeveer 1 x per twee maanden) een PowerPoint presentatie maken. Als we tijdens de zondagmorgendienst willen blijven beamen dan is versterking hard nodig. Voor informatie kunt u terecht bij Arjan Tissink.

 

  • We zoeken ook een chauffeur die met regelmaat iemand op wil halen die niet in de gelegenheid is om zelf naar de kerk te gaan op zondagmorgen. Met hoe meer mensen we zijn, des te kleiner is de belasting per chauffeur. Bel of mail voor inlichtingen of aanmeldingen naar Hennie Zwiers 033-4806394.