Gebed

Voorbede tijdens de dienst

Voorbede is een onmisbaar onderdeel van gemeente-zijn! Elke zondagochtend is er gelegenheid om persoonlijk met en/of voor u te laten bidden. U kunt de predikant aanspreken, maar u kunt ook, al dan niet anoniem, uw voorbede opschrijven op een briefje op de tafel in de hal van de kerk.Gebedsgroep

ContactpersonenTjerk Nap

PlaatsDe Hoeksteen
Tijd
19.30-20.00 uur, maandagavond om de veertien dagen (behalve zomerstop, dan gaat het gebed thuis door). De eerstkomende data zijn als volgt:


maandag 27 augustus
maandag 10 september
maandag 24 september

Verdere data worden gepubliceerd in de wekelijkse nieuwsbrief. U kunt zich aanmelden voor deze nieuwsbrief via nieuwsbrief@hoeksteenamersfoort.nl.

Wie?Iedereen

 

Tijdens het 'avondgebed op maandag' is er ruimte voor een lied, een bijbelvers, stille overdenking, voorbede (hardop of in stilte) en een zegenbede. Met name het wel en wee in onze eigen wijkgemeente en woonplaats brengen we op deze manier bij God.

Iedereen is altijd welkom, maar zo af en toe een keer mee doen mag natuurlijk ook. U kunt die avonden gewoon naar De Hoeksteen komen, maar uw kunt uw onderwerp voor voorbede ook mailen aan Tjerk Nap.